• Hoe werkt de Thuisleefwijzer?

    Vul onderstaande vragenlijst in

  • Vraag 1

Over welke van onderstaande themas zou u het graag willen hebben?

Mobiliteit: In deze categorie vind je vragen rondom mobiliteit. Hier vind je alles wat voor je mobiliteit van toepassing kan zijn. Denk hierbij aan lighulpmiddelen, loophulpmiddelen maar bijvoorbeeld ook verschillende soorten vervoerhulpmiddelen.

Voeding: In deze categorie vind je vragen op het gebied van voeding. Denk hierbij aan het bereiden van voeding maar ook bijvoorbeeld bordranden, anti-slip placemats en aangepast bestek.

Veiligheid: In deze categorie vind je vragen rondom veiligheid. Hier vind je alles wat op het gebied van veiligheid van toepassing kan zijn. Valpreventie, personenalarmering maar bijvoorbeeld ook vragen rondom dwalen of leefstijlmonitoring.

Wonen: In deze categorie vind je vragen op het gebied van wonen. Denk hierbij aan badkamer en toilet, slaapkameroplossingen maar ook huisautomatisering en brand- en inbraakbeveiliging en (personen) alarmering.

Communicatie: In deze categorie vind je vragen die ondersteunen op het gebied van communicatie. Ook komen sociale contactne maar ook eenzaamheid hier aan bod. Denk hierbij aan sociale contactpunten, dienstenplatformen, videocommunicatie en digitale kalenders.

Medicatie en gezondheid: In deze categorie vind je vragen op het gebied van gezondheid. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, medicatie en pijnbestrijding maar ook thuis meet apparatuur.